YOGA

Yoga wordt door steeds meer mensen beoefend en dat is niet voor niets. Yoga geeft naast ontspanning ook kracht en souplesse. Daarnaast bevordert het de concentratie en de innerlijke aandacht. Het mooie is dat ieder op zijn eigen niveau yoga kan beoefenen. De vorm die ik geef is Hatha yoga (opgeleid bij Saswitha Opleiding in Bilthoven), waarbij de adem centraal staat en de verbinding vormt tussen lichaam en bewustzijn. Ook maak ik gebruik van elementen uit de Mindfulness. Lessen bestaan uit staande, zittende en liggende houdingen waarbij het hele lichaam aan bod komt. Soms zijn het pittige houdingen soms juist zacht en subtiel. Er wordt er altijd afgesloten met een eindontspanning.

  

Zwangerschapsyoga individueel

Deze privé-les bestaat uit ontspanningsoefeningen die fijn zijn in de zwangerschap en behulpzaam zijn bij de bevalling. Er wordt veel aandacht besteed aan de het leren en ervaren van de buikadem. Deze les is een aanrader als je specifieke wensen of klachten hebt, geen zin hebt in een groepscursus, al eens bevallen bent en een en ander wil opfrissen of gewoon weinig tijd hebt. Uiteraard is je partner ook welkom, ik leer je dan hoe je samen de bevalling kunt ingaan Je krijgt alle oefeningen mee om thuis verder te oefenen.

Deze les kan ook gecombineerd worden met een zwangerschapsmassage. Voor de massage geldt het zelfde tarief als voor de yoga.

 

Groepslessen

Na vele jaren met veel plezier vele groepslessen yoga te hebben gegeven, geef ik momenteel alleen nog een groepsles op maandagavond om 20.15 uur in de wijk Sterrenberg, bewoners uit de wijk kunnen me mailen, appen of bellen voor deelname. 

 

Bedrijfsyoga en yoga op locatie

Ben je op zoek naar een gecertificeerde yogadocent voor een eenmalige workshop of voor meer regelmatige basis dan kun je me inhuren op freelance basis, bijvoorbeeld voor bedrijfsyoga, bepaalde evenementen of met een groep vriendinnen. Hiervoor maak ik graag een aantrekkelijke prijsopgave. Voor yogadocenten in de regio werk ik regelmatig als invaller.