YOGA

Yoga wordt door steeds meer mensen beoefend en dat is niet voor niets. Yoga geeft naast ontspanning ook kracht en souplesse. Daarnaast bevordert het de concentratie en de innerlijke aandacht.  

Ik heb de vierjarige yogaopleiding gevolgd bij Saswitha Opleiding voor yoga en wijsbegeerte. In deze opleiding staat de adem centraal en vormt de verbinding tussen lichaam en bewustzijn. Een vorm van yoga die voor iedereen toegankelijk is.

 

Na ruim 12 jaar vele groepslessen yoga te hebben gegeven, richt ik me nu vooral op bedrijfsyoga, workshops en individuele zwangerschapsyoga.

 

Bedrijfsyoga en yoga op locatie

Ben je op zoek naar een gecertificeerde yogadocent voor bedrijfsyoga neem dan contact met me op voor een aantrekkelijke prijsopgave. Ik heb veel ervaring met het verzorgen van bedrijfsyoga op locatie voor zowel kleine als grote groepen met en zonder yoga-ervaring. 

  

Zwangerschapsyoga individueel

Deze privé-les bestaat uit ontspanningsoefeningen die fijn zijn in de zwangerschap en behulpzaam zijn bij de bevalling. Er wordt veel aandacht besteed aan de het leren en ervaren van de buikadem. Deze les is een aanrader als je specifieke wensen of klachten hebt, geen zin hebt in een groepscursus, al eens bevallen bent en een en ander wil opfrissen of gewoon weinig tijd hebt. Uiteraard is je partner ook welkom, ik leer je dan hoe je samen de bevalling kunt ingaan.

Deze les kan ook gecombineerd worden met een zwangerschapsmassage.