YOGA

Yoga wordt door steeds meer mensen beoefend en dat is niet voor niets. Yoga geeft naast ontspanning ook kracht en souplesse. Daarnaast bevordert het de concentratie en de innerlijke aandacht. Het mooie is dat ieder op zijn eigen niveau yoga kan beoefenen. De vorm die ik geef is Hatha yoga (4 jarige opleiding bij Saswitha Opleiding in Bilthoven), waarbij de adem centraal staat en de verbinding vormt tussen lichaam en bewustzijn. Ook maak ik gebruik van elementen uit de Mindfulness.

 

Bedrijfsyoga en yoga op locatie

Ben je op zoek naar een gecertificeerde yogadocent voor bedrijfsyoga neem dan contact met me op voor een aantrekkelijke prijsopgave. Ik heb veel ervaring met het verzorgen van bedrijfsyoga op locatie voor zowel kleine als grote groepen met en zonder yoga-ervaring. 

  

Zwangerschapsyoga individueel

Deze privé-les bestaat uit ontspanningsoefeningen die fijn zijn in de zwangerschap en behulpzaam zijn bij de bevalling. Er wordt veel aandacht besteed aan de het leren en ervaren van de buikadem. Deze les is een aanrader als je specifieke wensen of klachten hebt, geen zin hebt in een groepscursus, al eens bevallen bent en een en ander wil opfrissen of gewoon weinig tijd hebt. Uiteraard is je partner ook welkom, ik leer je dan hoe je samen de bevalling kunt ingaan.

Deze les kan ook gecombineerd worden met een zwangerschapsmassage.

 

Groepslessen yoga

Na vele jaren met veel plezier vele groepslessen yoga te hebben gegeven, geef ik momenteel alleen nog een groepsles yoga buiten op maandagavond om 20.00 uur in de wijk Sterrenberg, bewoners uit de wijk kunnen een mail sturen voor deelname.