Praktische informatie

Praktijkruimte

De praktijk is gelegen in de wijk Kerckebosch (Zeist) in een sfeervol tuinhuis, met door het dakraam zicht op de bomen. Door de ligging in het groen en de natuurlijke inrichting ervaar je er vooral rust.

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur

Dinsdagavond tot 22.00 uur  

Momenteel is er op de avond helaas geen plek voor nieuwe mensen. Overdag is er wel plek maar raadzaam tijdig een afspraak te maken om teleurstellingen te voorkomen.

 

Let op: de praktijk is gesloten van vrijdag 19 april t/m vrijdag 3 mei (meivakantie).


Massage

Bij een eerste bezoek is er een korte kennismaking en zal ik een aantal vragen stellen om je ze goed mogelijk te kunnen masseren. Ook bij een volgend bezoek stel ik eerst wat vragen. 

Je kunt je in alle rust en privacy omkleden en ik dek het lichaam af met handdoeken. Ik beschik over een professionele zeer comfortabele massagetafel die electrisch in hoogte verstelbaar is. Reken agenda-technisch op een kwartier extra voor gesprek, omkleden en een glas water/thee na afloop. 


zwangerschapsyoga

We bespreken je wensen ten aanzien van de yogales en gaan dan aan de slag met verschillende houdingen en ontspannings- en ademoefeningen. Ik eindig altijd met een langere ontspanningsoefening.

Een yogamatje en kussens zijn aanwezig. Trek makkelijk zittende kleding aan.