Over MIJ,  ANDERSke Dekker

Na geruime tijd als jurist bij verschillende organisaties werkzaam te zijn geweest, heb ik in 2008 het roer omgegooid en ben ik een yoga (Saswitha) en coachingsopleiding (De Baak) gaan volgen om mezelf verder te ontwikkelen. In 2014 kwam daar massage (Leffelaar) nog bij en later de opleiding massagetherapie bij MYOS om me te specialiseren in het effectief ondersteunen en behandelen van mensen met diverse klachten of gezondheidsproblemen.

De wisselwerking tussen lichaam en geest vind ik ongelofelijk interessant en blijf me graag op dit gebeid verdiepen door het regelmatig volgen van bijscholingen en cursussen.

 

Energie haal ik vooral uit het contact met mensen en het het bieden van ondersteuning bij het vinden van balans zowel fysiek als mentaal. Balans is nooit statisch. Wel kun je zorgen dat je zelf goed in je vel zit om met de uitdagingen die op je pad komen om te gaan. Yoga en massage zijn hierbij prachtige hulpmiddelen.

In 2010 ben ik daarom Yogan gestart en heb sindsdien met veel plezier vele groepslessen yoga gegeven. Waaronder Hatha yoga, zwangerschapsyoga, bedrijfsyoga en lichte yoga voor ouderen en mensen met fysieke beperkingen. Momenteel richt ik me vooral op massage, privé zwangerschapsyoga en het geven van bedrijfsyoga en massages op locatie.

 

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, vriendschappen, de natuur en reizen.

De volgende waarden vind ik belangrijk: aandacht, compassie, ontwikkeling en humor. 

 

Graag tot ziens!

 

 

Ik ben lid van de beroepsvereniging van yogadocenten VYN, waar ik geruime tijd als jurist in de Klachten Advies Commissie heb gezeten en ik sta ingeschreven bij de Saswitha docentenbank.

Voor de massage ben ik NESPG gecertificeerd.