Over MIJ,  ANDERSke Dekker

Na geruime tijd als jurist bij verschillende organisaties werkzaam te zijn geweest, heb ik in 2009 het roer omgegooid en ben ik een vierjarige yoga-opleiding bij Saswitha en een coachingsopleiding bij De Baak gaan volgen om mezelf verder te ontwikkelen. In 2014 kwam daar een massageopleiding bij, gevolgd door een intensieve opleiding massagetherapie bij MYOS om me te specialiseren in het effectief ondersteunen en behandelen van mensen met diverse klachten of gezondheidsproblemen. 

 

De werking van het lichaam en de wisselwerking met 'de geest' vind ik ongelofelijk interessant. Ik blijf me op dit vlak graag ontwikkelen door het volgen van bijscholingen, cursussen en het zelf beoefenen van yoga en meditatie.

 

Energie haal ik vooral uit het contact met mensen en het het bieden van ondersteuning bij het vinden van balans zowel fysiek als mentaal. Balans is nooit statisch. Wel kun je zorgen dat je zelf goed in je vel zit om met de uitdagingen die op je pad komen, om te gaan. Yoga en massage zijn hierbij prachtige hulpmiddelen. Het brengt de aandacht terug in het lichaam, geeft fysieke en mentale ontspanning en verlaagt stress.

 

In 2010 ben ik Yogan gestart en heb sindsdien met veel plezier vele groepslessen yoga gegeven. Waaronder Hatha yoga, zwangerschapsyoga, bedrijfsyoga en lichte yoga voor ouderen en mensen met fysieke beperkingen. Sinds 2014 zijn daar de massages bij gekomen. Momenteel is mijn praktijk vooral gericht op het geven van massages en bedrijfsyoga.

 

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, vriendschappen, de natuur en reizen.

De volgende waarden vind ik belangrijk: aandacht, compassie, ontwikkeling en humor. 

 

Graag tot ziens!

 

Ik ben lid van de beroepsvereniging van yogadocenten VYN, waar ik geruime tijd als jurist in de Klachten Advies Commissie heb gezeten en ik sta ingeschreven bij de Saswitha docentenbank.

Voor de massage ben ik NESPG gecertificeerd.