Babymassage

Babymassage is een prachtige manier om het contact met je kindje optimaal te beleven. Massage bevordert bovendien de fysieke ontwikkeling en de psychische gezondheid van je kindje. Uit onderzoek is gebleken dat lichamelijk contact en liefdevolle aanrakingen essentieel zijn voor een goede emotionele hechting. Daarnaast kan massage verlichting geven bij darmkrampjes en ontspanning voor een diepe slaap.

 

De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten voor kindjes vanaf 8 weken oud. Ik werk met kleine groepjes van maximaal drie kindjes, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht en weinig prikkels voor de kleintjes. In de lessen leer je een volledige babymassage uit te voeren met 100% natuurlijke olie.

Het is ook mogelijk privé-les te krijgen: in twee lessen leer ik je dan de volledige massage.

 

De cursus kost € 80,-. p.p. Het bedrag is inclusief massageolie tijdens de les en een samenvatting van de lessen, zodat je thuis direct aan de slag kunt.

 

De lessen worden in mijn goed verwarmde en rustige praktijkruimte in Kerckebosch gegeven. Ook is het mogelijk dat ik aan huis kom als het bijvoorbeeld lastig voor je is om te reizen. In Zeist reken ik hiervoor geen extra reiskosten.