Babymassage

Babymassage is een prachtige manier om het contact met je kindje optimaal te beleven. Massage bevordert bovendien de fysieke ontwikkeling en de psychische gezondheid van je kindje. Uit onderzoek is gebleken dat lichamelijk contact en liefdevolle aanrakingen essentieel zijn voor een goede emotionele hechting. Daarnaast kan massage verlichting geven bij darmkrampjes en ontspanning voor een diepe slaap. 

 

De massage is het best aan te leren vanaf een week of 8. Het is helemaal niet moeilijk om te leren, iedere ouder kan het. In een privéles leer ik je de massagetechnieken waarmee je gelijk thuis aan de slag kunt gaan. De informatie ontvang je ook op de mail zodat je thuis alles kunt nalezen.

Ik kies voor privéles omdat dit zo min mogelijk prikkels geeft, de massage zelf is vaak al intensief genoeg.

 

De kosten zijn € 40,- . Mocht je bij mij zwangerschapsmassage of een privéles zwangerschapsyoga hebben gedaan dan betaal je € 35,- Reken op ongeveer een uur met verkleden, masseren, eventueel voeden en een kopje thee.

 

De lessen worden in mijn goed verwarmde en rustige praktijkruimte in Kerckebosch gegeven waar verder alles aanwezig, inclusief 100% natuurlijke olie.

Je kunt uiteraard ook samen met je partner komen.